Loki

RasOudduitse Herder
KleurSilver Sable
MoederAnnie von der Wolfslounge
VaderEragon Santiago’s Nazar Avalon of Empire
Stamboom naamCyras Loki Dark Boy von der Wolfslounge
Oorsprong naamLoki, halfgod vanuit de norse mythologie en Marvel’s Thor Movie
Staat voorIntelligent, indrukwekkend, manipulerend, onafhankelijk, volhardend
Fokreuja
Schofthoogte64 cm
Gewicht37 kg
Aandeel wolf DNA0,3 % (laag)

Loki is onze gentleman. Tegenover mensen, kinderen en dieren gedraagt hij zich zachtaardig, rustig en voorzichtig. Met teefjes en pups (en kittens) deelt hij altijd aardig zijn speelgoed, zijn broer of andere reuen daagt hij uit en geeft ze een snauw als ze te dichtbij zijn speeltjes komen. Loki houdt van aandacht, wil het liefst de hele dag op je schoot klimmen en kusjes geven, maar houdt niet zo zeer van stil zitten. Tijdens het knuffelen vertelt hij je met blafjes, piepjes en grommetjes een heel verhaal en rolt het liefst op zijn rug.

Hij kan heel enthousiast bal spelen en heeft hier zo veel plezier aan, dat je hem moet stoppen, anders zal hij zo lang door gaan totdat hij neervalt. Loki is een perfecte sledenhond, sterk, snel, onvermoeid en gedreven. Hij luistert erg goed op commando’s en loopt ook super graag naast de fiets mee. Loki is in huis heel rustig, maakt niets kapot (hij jat wel de vaatdoekjes) en is uitsluitend waaks als er daadwerkelijk een reden voor is. Loki heeft een ‘will-to-please’ en blijft continu naar je kijken en werkt met plezier voor zijn baasje. Hij heeft soms wat langer nodig om dingen de begrijpen maar heeft hij het begrepen voert hij het direct uit en vergeet hij het niet meer. Hij leert het wel heel snel als een andere het voordoet.

Loki kan erg sneaky zijn als hij iets wil wat hij niet mag, zo weet hij bijvoorbeeld hoe hij zonder een enkel geluid een houten trap omhoog kan lopen (normaliter doet hij dat zo lomp als het maar kan) en hij verzint soms de gekste dingen om zijn doel te bereiken. Soms doet hij alsof hij doof is. Loki rijdt dolgraag in de auto mee. Met de katten kan hij uren heel rustig spelen en knuffelen. Hij deelt zelfs botten en varkensoortjes met hun. Loki is verder stil en onopvallend in zijn gedrag, hij is wel dominant, maar op een zeer harmonische en eerlijke manier.

Röntgen onderzoek Conclusie
HD HD vrij – Norbergwaarde 40, geen arthrosen
ED ED vrij, geen aanwijzingen voor ocd, lpc of lpa. Geen arthrose in gewrichten en niet incongruent
Rugprima, geen aanwijzingen voor arthrose of spondylose
DNA testUitslagen
MDR1vrij van
Degenerative MyelopathieN/N
Haemophiliavrij van
LocusGenotype
E (Geel)E/E
Em (Mask)Em/Em
B (Bruin)B/B
D (Dilute)D/D
K (Dominant Black)N/N
A (Agouti)aw/a
L (Haarlengte)L/L
SheddingCC (High shedding)