Oud Duitse Herder – Nestplanning

Oud Duitse herders pups (Voorjaar 2019)

Voor Jia Hatma hebben wij een echte Brit gekozen. Bailotts Oswald is een grote, zachtaardige en ontzettend lieve reu. In combinatie met Jia’s lieve en knuffelbare karakter verwachten wij pups met een uitstekend familiehond temperament. Jia is super sociaal, ze vind alles en iedereen gewoon tof. Ze kent geen kwaad en is voor niets bang, ze weet wel wat ze wilt. Jia gaat nog uitgroeien tot een forse meid. Begin van de zomer gaan we de HD en ED foto’s laten maken. Ook haar ouders zijn HD en ED vrij. In dit nest verwachten we zachtaardige, knuffelbare en baasgerichte pups met een lange (voornamelijk lichte) wolfsgrauwe vacht en een mooie lichaamsbouw.

Voorspelling

Kleur: Silver Sable, Cream Sable, Sable, (masked, faded masked, evtl. reverse)

Vacht: Allemaal langhaar

Ogen: Amber, Copper, Brown

Jia Hatma Black & Szer-Can

HD – test in mei (ouders zijn HD-A)

ED – test in mei (ouders zijn ED vrij)

MDR1 – N/N

DM –  N/N

Bailotts Oswald

HD – A

ED – 0

MDR1 – N/N

DM –  N/N

Raszuivere Oud Duitse herders pups (Najaar 2019)

Halo is een een schat van en hond met een prachtig uiterlijk, een gemiddeld temperament en ze is hartstikke slim. Ze is zelfstandig, voorzichtig en helemaal niet opdringerig, ligt graag naast je op de bank en kan zich heerlijk zelf vermaken. Ze heeft geen behoefte om everybody’s darling te zijn en vind het geweldig op haar plekkie te liggen (natuurlijk zo dicht mogelijk bij mij). Voor Halo ben ik al ruim van te voren op zoek gegaan naar een sociale, rustige en zelfverzekerde reu en we hebben hem gevonden! Zodra alle tests afgesloten zijn, geven we de dekreu bekend.

Voorspelling

Kleur:

Vacht: Allemaal langhaar

Ogen: Geel tot grijs

Halo U Go Girl Des Ambres Sera

HD – test in mei (ouders zijn HD-A)

ED – test in mei (ouders zijn ED vrij)

MDR1 – N/N

DM –  DM/N

Dekreu gekozen

HD –

ED –

MDR1 –

DM –

Voor alle 3 nesten hebben we inmiddels geïnteresseerden op de reserveringslijst staan. Wil je in aanmerking komen voor een pup uit één van deze nesten, wacht niet te lang. Als je interesse hebt, zo ontvang ik graag het ingevulde inschrijfformulier. Vragen mag je op het formulier ook aangeven. Daarna ontvang je regelmatig updates over de ontwikkelingen van de nestjes. Alvast dank voor het invullen!